Rasturnare de situatie in cazul lui Cristi! "Merita o sansa! Imi pare rau ca ieri a fost eliminat din cauza mea!" Iata ce surpriza i-a pregatit Liubovi si cum a reactionat Bianca Dragusanu!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 oct 2017, 15:43

Liubovi l-a iertat pe Cristi si a rugat-o pe Bianca Dragusanu sa il primeasca inapoi in emisiune!

Dupa ce in emisiunea de ieri, Cristi a fost pus la zid si in cele din urma eliminat din cauza acuzatiilor lansate de Liubovi, astazi tanara a luat o hotarare surprinzatoare. Aceasta l-a iertat pe Cristi dupa ce a agresat-o si a decis sa ii acorde a doua sansa, iar tanarul s-a intors in platoul "Te vreau langa mine".


Ieri a fost scandal mare la "Te vreau langa mine".
S-a aflat ca Liubovi a fost agresata de Cristi, iar Bianca Dragusanu l-a propus spre eliminare. Telespectatorii au votat pe Facebook, iar la finalul emisiunii tanarul a aflat ca balanta a inclinat in defavoarea lui si s-a vazut nevoit sa paraseasca platoul.
Astazi, insa, Liubovi l-a iertat pe Cristi si a hotarat sa solicite revenirea lui in emisiune.

"Oricine merita o a doua sansa. Astazi vreau sa o acord eu pentru ca maine s-ar putea sa fie nevoie sa o primesc eu", a spus ea.

"Daca mi se va acorda o a doua sansa, promit in fata tuturor ca o sa ma controlez si nu o sa mai repet aceasta greseala", a declarat Cristi.

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!