Mesajul Biancai Dragusanu pentru Gabriela Cristea: "Sper sa aiba norocul ca fetita ei sa-i mosteneasca ochii superbi" Vezi ce ii mai transmite prezentatoarea show-ului "Te vreau langa mine" predecesoarei ei

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 sep 2017, 14:00

Bianca Dragusanu este noua prezentatoare a show-ului "Te vreau langa mine", emisiune matrimoniala pe care o puteti urmari de luni pana vineri, incepand cu ora 13, si sambata, de la ora 16, doar la Kanal D.

Frumoasa blonda a preluat stafeta de la Gabriela Cristea care se pregateste sa aduca pe lume o fetita, primul ei copil.

Partenera de viata a lui Victor Slav o admira pe predecesoarea ei, proaspat intrata in concediu de maternitate, si are numai cuvinte de lauda la adresa acesteia. Pe langa valoarea profesionala a viitoarei mamici, Bianca apreciaza si frumusetea colegei ei.


 La petrecerea aniversara Kanal D, cu doar cateva zile inainte sa intre in platoul "Te vreau langa mine" in calitate de amfitrioana, protagonista noastra a tinut sa-i transmita un mesaj
celei care a moderat pana acum indragita productie.

"Este o femeie foarte frumoasa care urmeaza sa intre in cea mai frumoasa etapa a vietii ei. Le doresc sanatate amandurora. Cu siguranta Gabriela va face o fata la fel de frumoasa ca ea. Sper sa aiba norocul ca fetita sa mosteneasca ochii ei superbi. Eu nu l-am avut (rade). Sofia seamana leit cu taica-su', are ochii caprui, dar nu imi pare rau. Gabrielei Cristea ii urez nastere usoara", a declarat Bianca.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.
 

 

Taguri: