Gabriela Cristea nu a ramas indiferenta la atacul lansat in mediul virtual de Olguta Vasilescu! "Mi se pare jenant ca un ministru al Muncii sa faca asta!" Iata ce replica acida i-a transmis ministrului Muncii pe contul ei de socializare!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 sep 2017, 10:38

Vedeta a intrat in conflict cu Lia Olguta Vasilescu pe tema indemnizatiei de crestere a copilului si au avut un schimb de replici dure pe cale virtuala.

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat marţi ca "nimeni din România" nu contribuie pentru indemnizatia de crestere a copilului, menţionand ca statul a optat sa plafoneze aceasta indemnizatie la 1.800 de euro, desi ar fi putut sa o elimine complet.
"Din punctul nostru de vedere, este îndestulător pentru Romania, atat timp cat aceasta suma se da si în Germania si este maximum din UE!", a declarat Olguta Vasilescu, citata de DIGI24.


Gabriela Cristea a tinut sa o corecteze pe Olguta Vasilescu, atragandu-i atentia ca in Germania toate mamele primesc 1800 de euro, acesta nefiind un plafon maxim ca in Romania.

Dupa ce a criticat aspru deciziile ministrului Lia Olguta Vasilescu luate cu privire la indemnizatia pentru cresterea copilului, Gabriela Cristea a primit o replica dura din partea acesteia, deoarece a publicat un articol in care era precizata valoarea salariilor incasate de prezentatoarea TV.

Gestul Olgutei Vasilescu a uluit-o pe Gabriela Cristea, care nu a ramas deloc indiferenta ci a adoptat din nou o atitudine dura, transmitandu-i o replica la fel de acida.
Vedeta TV a mai facut unele lamuriri pe Facebook, precizand ca articolul respectiv contine informatii false si ca nu a incasat si nu a solicitat bani de la bugetul de stat si ca in calitate de cetatean si contribuabil are dreptul de a o trage la raspundere pe Lia Olguta Vasilescu pentru modul in care administreaza ministerul pe care il conduce.



"Doamna Ministru, va atrag atentia asupra faptului ca sunteti intr-o eroare grava distribuind acest articol pe pagina dvs de fb. Sincera sa fiu, nu inteleg cum de va puteti permite sa sustineti un articol bazat doar pe speculatii fara fundament legal si sa faceti afirmati insinuante la adresa mea. Va informez asupra faptulului ca sumele speculate in acest articol sunt false.
In alta ordine de idei, va spun ca toate resursele mele financiare au taxele si impozitele platite la zi si provin din mediul privat.
Nu incasez si nu am solicitat bani de la bugetul de stat.
Consider ca aveti lucruri mai importante de facut decat sa comentati "fara comentariu" o stire tip tabloid, in incercarea dvs de a induce populatia intr-o falsa eroare cu privire la veniturile mele.
Va atrag atentia asupra faptului ca nu eu fac afirmatii publice pe banii dvs, dar sunt indreptatita sa va trag la raspundere pentru felul cum gestionati Ministerul Muncii, pentru ca dvs aveti o felie grasa din Bugetul de Stat, buget ce este alimentat din taxele si impozitele platite de contribuabili, implicit de catre mine.

Mi-ar placea sa vad ca sunteti un om cu coloana vertebrala, care isi asuma chiar si afirmatiile sau insinuarile nefericite.
Gabriela Cristea -cetatean si contribuabil.",  a scris Gabriela Cristea.

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!