Gabriela Cristea, intamplare inedita la morga! "Trebuie sa va povestesc o intamplare de la morga!" Iata prin ce momente uluitoare a trecut vedeta, in cel mai sinistru loc!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 sep 2017, 14:52

Gabriela Cristea a fost de-a dreptul oripilata de povestea de viata a unei participante.

Uluita de spusele participatei aflata la paravan, care a marturisit ca fiind medic obisnuia sa se odihneasca intr-un spatiu special amenajat langa morga, Gabriela Cristea a fst de-a dreptul oripilata si brusc si-a amintit de o intamplare inedita petrecuta tot intr-o morga, cu multi ani in urma.

"Trebuie sa va povestesc o intamplare de la morga! Ma duc la morga cu o prietena, mergeam la eveniment monden dupa si eram imbracate in negru! Si trebuia sa luam de la morga nu stiu ce certificat! Intram noi linistite, rezolvam problema foarte repede si iesim noi de la
morga cu gura pana la urechi ca am rezolvat si trece pe langa noi unul si zice: A murit si v-a lasat averea, nu?", a spus Gabriela Cristea.

 

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!