GABRIELA CRISTEA, coplesita de emotii! Vedeta a izbucnit in lacrimi de fericire, pe de o parte ca va deveni in scurt timp mama si pe de alta parte ca se desparte pentru o perioada de tot ceea ce inseamna "Te vreau langa mine"! Iata ce surpriza a primit di

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 sep 2017, 18:42
Foto(6)

Gabriela Cristea a marturisit ca asteapta cu nerabdare sa se intalneasca cu fiica sa insa nu si-a imaginat ca va fi atat de dificila despartirea de colegi si de public.

Desi a incercat cu greu sa-si stapaneasca emotiile pe toata durata editiei de astazi "Te vreau langa mine", Gabriela Cristea a tinut sa lase totul in ordine, inainte de a se retrage de la carma emisiunii.

Spre finalul editiei, prezentatoarea TV le-a transmis cateva ganaduri bune participantilor atat din "casa iubirii", cat si celor din platou, dandu-le sfaturi pentru a-si cauta in continuare partenerii potriviti.

"Un singur regret am ca o sa las casa "te vreau langa mine" destul de goala, acum pe final, dar sunt convinsa ca ea se umple in curand! Iar voua, vreau sa spun ca va respect si va apreciez pentru ceea ce sunteti! Imi doresc ca la intoarcere sa nu va mai gasesc pe niciunul dintre voi aici, dar cu cineva alaturi! Daca va gasesc la intoarcere stati linistiti ca va insor si va marit de n-aveti aer!", a spus Gabriela Cristea.

Finalul emisiunii a fost unul apoteotic deoarece Gabriela Cristea a primit cea mai frumoasa surpriza din partea colegilor sai, care au intampinat-o cu flori si un tort minunat. Pe muzica emotionanta a bandului emisiunii, acestia si-au luat ramas bun de la indragita prezentatoare care nu si-a mai putut stapani emotiile si a izbucnit in lacrimi.

 

Taguri: