Bianca Dragusanu, speriata de furtuna! "Aseara m-am baricadat in casa!"

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 sep 2017, 17:00

Bianca Dragusanu a ascultat avertismentele autoritatilor si ieri a fost pregatita de dezlantuirea naturii.

Frumoasa blondina a profitat de vremea urata pentru a sta in casa impreuna cu fetita ei. Bianca Dragusanu a marturisit ce a facut ieri, cand autoritatile anuntasera vreme rea si sfatuisera populatia sa stea in casa!


"Ieri, de furtuna, m-am baricadat in casa cu fetita mea. Am dansat, am cantat, ne-am jucat", a spus Bianca in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine.

De asemenea, vedeta de televiziune a continuat si astazi cu sfaturile pentru o relatie perfecta.
"Nu urmari cine face treburile casei. Intr-o lume atat de nebuna, nici nu conteaza cine da cu aspiratorul si cine face cumparaturile. E mare dovada de iubire daca iubitul iti pregateste micul-dejun sau iubita iti lasa un biletel in camasa proaspat calcata. Lucrurile marunte sunt importante", a mai spus Bianca Dragusanu.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!