Bianca Dragusanu, socata de ceea ce i s-a intamplat astazi! "Am ramas cu gura cascata cand am auzit! Pare o poveste luata din carti! Mi-au dat lacrimile!" Iata cum si-a inceput ziua si ce anume a lasat-o muta de uimire!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 oct 2017, 15:05

Prezentatoarea TV a povestit o intamplare inedita traita astazi, inainte de a veni la emisiune.

Bianca Dragusanu a marturisit ca si-a inceput ziua cu o vizita de lucru la atelierul ei, unde s-a intalnit cu o clienta de-a sa care venise sa-si comande o rochie de mireasa deaorece urmeaza sa se marite in curand. Prezentatoarea TV a ramas de-a dreptul socata de faptul ca tanara a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, la doar o luna dupa ce s-au cunoscut. Insa uimirea i-a fost si mai mare cand a aflat si povestea de viata a bunicii fetei, care a povestit cum a ajuns si ea sa se casatoreasca pe cand era doar o copila.


"Stiti ca eu sunt foarte activa de foarte de dimineata. Acum am venit de la atelier. Am avut o programare la 9 fix. A venit o miresica, mama ei si bunica. Se marita la o luna si jumatate de cand l-a cunoscut pe ginerica. Am ramas muta de uimire. Cum sa te mariti atat de devreme? M-a vazut bunica si mi-a raspuns ca asa l-a cunoscut si ea pe bunicul si a fost ceruta de nevasta dupa 3 zile. Bunicul cunoscuse o fata la un moment dat, au trecut pe langa o groapa, ea i-a dat drumul si a trecut, l-a luat iar. Dar, cand a iesit cu bunica... Ea l-a tinut de mana au trecut impreuna peste groapa, a doua zi au infruntat ploi, asa si-a dat bunicul seama ca ea e femeia perfecta pentru el. A cerut-o de nevasta spunandu-i ca nu ii este frica, pentru ca stie ca mereu vor trece peste greutati tinandu-se de mana!", a spus Bianca.


 

















 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!