Bianca Dragusanu a pus punctul pe i: "E greu sa te abtii, e grea lupta asta cu tine! Ca si in cuplu: Ce e prea mult strica, daca e prea putin duci dorul! Inainte de Craciun nu iti umple masa cu porcarii!" Iata cum procedeaza vedeta la masa de sarbatori!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 dec 2017, 17:24

Bianca Dragusanu a subliniat un lucru foarte important despre ceea ce ni se intampla in prag de sarbatori, in fiecare an.

Bianca Dragusanu a dat startul emisiunii de azi cu un scurt discurs despre pregatirea mesei de Craciun, care pentru multi dintre noi este prea indestulata si ne poate afecta.

"Stiti ca in mai putin de o saptamana incepe maratonul meselor pline de porcarii. Adica preparate din carne de porc, la asta ma refer. Niste bunataturi: sarmale, toba, carnati, friptura. Peste tot! Plus tone de prajituri pe care gospodinele se incapataneaza sa le expuna la orice vizita, corect?!", a zis Bianca.

"Asta facem rau: supraevaluam o singura zi. Pana la urma hai sa mancam cu moderatie in fiecare zi, asa ar trebui sa facem. Exact asa e. Cand nu e mancare deloc, te doare stomacul. Cand e prea multa, te doare ficatul. Ca si in cuplu: Ce e prea mult strica, daca e prea putin duci dorul. Inainte de Craciun nu iti umple masa cu porcarii, lasa loc si pentru un mar. Fa miscare si sa stii ca iubi o sa te admire la masa de Revelion. Teoria e usoara, practica e mai grea. Atunci cand te vezi asezat la masa, cu toate in fata, e greu sa te abtii, e grea lupta asta cu tine", a spus Bianca Dragusanu.

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!