Bianca Dragusanu, peripetii la miezul noptii! "Nu stiu daca se vede pe fata mea, dar eu n-am inchis un ochi toata noaptea..." Iata ce anume i s-a intamplat vedetei si ce dezvaluiri a facut din culisele casei sale!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 sep 2017, 14:46

Prezentatoarea TV a marturisit in cadrul emisiunii "Te vreau langa mine" ca nu a reusit sa doarma aproape deloc noaptea trecuta.

Bianca Dragusanu a povestit la inceputul emisiunii ca se simte foarte obosita deaorece a aavut o noapte alba. Aceasta a marturisit ca abia la patru dimineata a reusit sa adoarma, insa atunci a trezit-o micuta Sofia.
Intr-un tarziu, vedeta si-a adoarma fetita, iar cand s-a intors in camera, a fost placut impresionata de reactia iubitului ei, care desi se astepta sa o certe ca a facut zgomot si nu l-a lasat nici pe el sa doarma, Victor a luat-o in brate, incercand sa o linisteasca.



"Nu stiu daca se vede pe fata mea, dar eu nu am inchis un ochi toata noaptea. Sunt obosita, rupta. M-am foit pana la 4 dimineata, am cautat pe internet si am citit ca e luna noua. Cand am atipit, m-a trezit cea mai scumpa alarma din viata mea, Sofia. Cand ma striga, zice: "Mam, mam, mam!". Ok, adica m-am, m-am trezit. Chiauna de somn, m-am dus, am luat biberonul, intr-o mana copilul, intr-o mana biberonul. Copilul e deja maricel, imediat face un an, are 12 kg, nu e chiar simplu, dimineata la 4 jumatate sa canti, sa zici povesti. Intr-un final a adormit. M-am pus in pat, bineinteles ca l-am trezit pe Victor. Nu radeti, stiti foarte bine despre ce vorbesc. Partea cea mai frumoasa cu zvarcolitul in pat stiti care este? Ca Victor nu m-a certat, nu s-a suparat pe mine, nu a plecat in alta camera.
Mai mult decat atat, m-a luat in brate", a declarat Bianca Dragusanu.

Prezentatoarea TV a marturisit ca are o relatie frumoasa cu Victor si ca acesta ii este mereu alaturi atat in momentele bune cat si in cele grele.

"Sa ne intelegem, sunt si eu om, am si eu momente ale vietii mele, in care sunt cel mai bun si mai cuminte si intelegator om de pe pamant.
Am si partea cealalta, cu pitici nervosi. Am langa mine acasa, un om care imi ofera foarte multa sustinere si foarte multa intelegere. Si cel mai important este cand am eu piticii nervosi de cateva ori pe luna, nu ma provoaca. E vorba despre dragoste. Psihologii au mai multe reguli de aur pentru mentinerea unei relatii in cuplu. Una dintre reguli este: ofera iubire, sustinere la bine si la greu!", a spus Bianca.





















 

 

Taguri: