Bianca Dragusanu isi apreciaza enorm echipa "Te vreau langa mine" si le este recunoscatoare colegilor sai pentru tot ceea ce au facut pentru ea! Iata ce marturisiri a facut!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 nov 2017, 15:01

Bianca Dragusanu a dat startul emisiunii de azi cu o scurt elogiu adus colegilor sai.

Prezentatoarea TV a anuntat ca astazi americanii sarbatoresc "ziua Recunostintei" si cu aceasta ocazie le-a transmis si ea colegilor sai ca le este recunoscatoare pentru modul in care au asimilat-o in echipa lor, bandului pentru dedicatiile lor si participantilor pentru exemplele de viata pe care le impartasesc zilnic in platou.

"Ce zi frumoasa! Stiti ca azi e Ziua Recunostintei? O sarbatoare a familiei! Voi sunteti recunoscatori pentru ce aveti? Asta vreau sa stiu! Eu vorbesc la modul general despre recunostinta.

E clar, nu sunteti recunoscatori decat rar si oricum vine in cantitate mica. Asa faceti si in platou: va certati, va scoateti ochii. Asa faceti si in cuplu, sunt sigura! Am citit intr-un studiu ca 95 la suta dintre discutiile cu iubitul/iubita sunt despre raul din relatia voastra!",  a spus Bianca.


"Va sunt recunoscatoare ca imi cantati atat de frumos in fiecare zi, Mihail si Tonic Band. Iar singureilor mei din emisiune le sunt recunoscatoare ca ma invata cum sa nu fac acasa", a spus astazi Bianca Dragusanu in emisiune.







 

 

Taguri: