Bianca Dragusanu, experiment inedit de relaxare in platoul "Te vreau langa mine"! Iata ce exercitiu a recurs prezentatoarea TV, in masina, cu un pix in gura, in drum spre redactie si ce anume i s-a intamplat cand a ajuns!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 oct 2017, 14:39

Toti participantii "Te vreau langa mine" i-au urmat apoi exemplul si au incercat acelasi lucru.

Bianca Dragusanu a recurs la un experiment inedit pentru a se relaxa si a recunoscut ca a dat rezultate. De aceea toti participantii i-au urmat exemplul si au vrut sa vada pe propria piele daca intr-adevar functioneaza.


"Mie imi e dor de vara! Da! Dintr-o data asa vreau la soare, la plaja, vreau sa vad rasaritul. Vara te face sa te simti mai om.
Imi place si dovleacul copt cu scortisoara, dar toamna te simti morcovit, nu stiu daca stiti cuvantul. Vara ai mai multa energie, mai mult chef. Vara se intampla dragostea mai des", a spus Bianca Dragusanu.


"Daca iei un pix si te asiguri ca are capacul pus, il bagi in gura si il impingi pana la limita, creierul o sa creada ca tu esti bine si te relaxezi. Am facut asta in masina, in drum spre munca, si am inceput sa zambesc. Si starea mea de spirit s-a imbunatatit. Aveam fruntea mai relaxata, aveam un zambet pe fata. Poti sa pacalesti creierul cu un zambet fals, dar inima nu poate fi pacalita", a spus prezentatoarea TV.

 

Taguri: