Bianca Dragusanu enervata de replica unui participant! "Mai baiatule, tu ma certi pe mine?" Iata ce reactie a avut vedeta!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 sep 2017, 15:18

Prezentatoarea TV s-a simtit deranjata de raspunsul participantului si nu a ezitat sa il puna la punct.

Dupa ce a vizionat filmuletul in care unul dintre participanti fusese surprins la intalnire alaturi de noua lui pretendenta, Bianca Dragusanu i-a atras atentia acestuia ca nu s-a comportant tocmai exemplar cu tanara respectiva si nu i-a dat macar o sansa pentru a o cunoaste mai bine.


"Mie mi se pare ca nu ai incredere in tine! Nu ti-ai acordat tie, in primul rand, o sansa si nici ei", i-a spus Bianca lui Andrei.


Lui Andrei nu i-a placut modul autoritar in care Bianca i s-a adresat si a avut insa o replica nepotrivita si i-a dat o replica foarte transanta.
"Nu mi-a placut! Punct", a spus el.
Pe de alta parte, Bianca n-a putut ramane indiferenta la replica tanarului si a reactionat in consecinta, incercand sa-l puna la punct:
"Nu ti-a placut, punct?!' Bai baiatule, tu ma certi pe mine? Vrei sa te bag in ladita asta? Esti cam amar astazi. Nici nu stiu daca o sa mai vorbesc cu tine astazi, o sa ma mai gandesc!".

 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!