Bianca Dragusanu, dezvaluiri uluitoare din dormitor! "Eu am niste fantezii!" Iata despre ce anume a vorbit prezentatoarea TV din culisele relatiei sale cu Victor Slav!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 dec 2017, 15:18

Bianca Dragusanu dat startul emisiunii de azi cu cateva indramari pentru o relatie de iubire de lunga durata.

Prezentatoarea TV a marturisit ca este o femeie iubita si se simte foarte fericita ca a reusit sa-si intalneasca barbatul ideal, pe Victor, alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste de cativa ani buni si au impreuna o fetita superba care a dat sens vietii lor de cuplu.

"Azi va zic asa: ma iubesc. Da, va iubesc si pe voi si stiu ca si voi ma iubiti pe mine.
Am citit un studiu si dupa doi ani incepem sa semanam cu partenerul de viata. De asta trebuie sa fim foarte atenti cu cine ne petrecem timpul.  Pe scurt, eu ma iubesc si de aia am reusit sa fiu iubita", a declarat Bianca Dragusanu la "Te vreau langa mine".
Prezentatoarea TV a vrut la un moment dat sa le dea o proba concurentilor."Sa vina baia cu ciocolata pentru ca eu am niste fantezii! Ce e rau sa te lupti in ciocolata?", a spus Bianca.


 

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!