Bianca Dragusanu, dezvaluiri inedite din culisele relatiei sale cu Victor Slav! "Cum i-am distrus eu o tentativa de amor lui iubi al meu, in vremurile noastre tulburi!" Iata ce tehnica inteligenta a folosit prezentatoarea TV pentru a-si pastra suprematia

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 mar 2018, 15:12

Bianca Dragusanu a povestit detalii inedite din vremea in care relatia sa cu Victor se clatina.

Bianca Dragusanu a povestit prin ce situatie trece una dintre prietenele sale, a carei relatie se afla intr-un mare impas, dupa ce si-a banuit iubitul ca are o aventura cu o alta femeie.
Prezentatoarea TV si-a amintit plecand de la acest caz despre momentele nefaste ale realtiei sale cu Victor Slav, pe vremea cand si ei treceau printr-o problema asemanatoare. Bianca Dragusanu a marturisit ca s-a vazut nevoita sa actioneze cu inversunare  pentru a redobandi suprematia in viata iubitului ei si a indeparta orice posibil pericol.


"Mi-am amintit si eu cum i-am distrus eu o tentativa de amor lui iubi al meu, in vremurile noastre tulburi, ca a existat o perioada mai asa si asa! In cazul meu, fata era una de oras cu ganduri de preamarire!", a spus Bianca.
Iata la ce metoda inteligenta a recurs prezentatoarea TV:

 

Taguri: