BIANCA DRAGUSANU, declaratie inedita de dragoste pentru iubitul ei! "Ii sunt recunoscatoare ca a intrat in viata mea si ca a ramas langa mine! El este omul meu!" Iata ce dezvaluiri a facut prezentatoarea TV din culisele relatiei sale!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 oct 2017, 14:12

Bianca Dragusanu si Victor Slav formeaza unul dintre cele mai frumoase si reusite cupluri din showbiz-ul autohton.

In editia de astazi "Te vreau langa mine", Bianca Dragusanu a facut cateva dezvaluiri din culisele relatiei sale. Aceasta a subliniat faptul ca isi iubeste enorm partenerul de viata deoarece este barbatul ideal care o sprijina in orice moment. Bianca a povestit o intamplare recenta in care Victor a sarit in ajutorul ei in ciuda faptului ca era obosit.

"La sase si jumatate, de dimineata mi-am gasit masina blocata in parcare.

Plecasem foarte grabita, trebuia sa ajung la depozit sa iau materiale. Nu si-a dat seama vizitatorul ca masina pe care o blocheaza mai si trebuie sa plece. L-am sunat pe Victor, a venit si a vazut ce si cum si mi-a dat cheile de la masina lui, a spus ca rezolva el. El era chiaun de somn, ajunsese acasa tarziu de la Wowbiz, ii sunt total recunoscatoare ca a intrat in viata mea si a ramas langa mine!", a spus Bianca Dragusanu.


 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!