Bianca Dragusanu, coplesita de ultimele schimbari din viata sa! "Am ochii rosii! Iar am dormit doar patru ore!" Iata ce marturisiri a facut vedeta despre cea mai mare prioritate a sa!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 nov 2017, 14:44

Bianca Dragusanu a recunoscut ca in urma cu multi ani isi dorea cu ardoare sa devina cunoscuta si apreciata insa nu si-s imaginat cat de grea este povara celebritatii.

Astazi, prezentatoarea TV a dat startul emisiunii cu o remarca. Bianca Dragusanu a dezvaluit motivul pentru care are de cateva zile ochii rosii si este din ce in ce mai obosita.
Aceasta a marturisit ca in ultimele zile reuseste sa doarma doar patru ore pe noapte si de aceea se simte extenuata pe timpul zilei. Bianca a subliniat faptul ca isi dorea cu multi ani in urma sa devina cunoscuta si sa se bucure de celebritate, insa nu si-a imaginat ceea ce avea s-o astepte in viitor.


Prezentatoarea TV a recunoscut ca ultimele schimbari din viata sa au presupus si mult consum de energie, iar noul ei program care este unul foarte incarcat a extenuat-o.

"Si azi am ochii rosii! Stiu, nu ma mai certati! Am dormit doar patru ore! Daca acum cativa ani ieseam foarte mult, acum sunt nedormita din alte motive: prioritatile se schimba, ce sa faci?! Acum cativa ani imi doream sa fiu cat mai cunoscuta, sa fiu cat mai aproape de perfectiune, sa am, sa fac. Acum sunt multe zile in care imi doresc sa pot sa ies la mall nemachiata, fara ca paparazzii sa imi faca vreo poza si sa ma comenteze lumea. Sau sa ma pot plimba cu fiica-mea prin parc cu un mot in varful capului. Viata mea de acum nu are nicio legatura cu ce proiectam eu acum cativa ani. Doamne fereste! Nu ma plang de nimic! Doar vreau sa ii multumesc lui D-zeu pentru tot ce am si pentru tot ce sunt.
Singura mea prioritate acum este ca fiica mea sa nu mai aiba muci! Am inceput sa filosofam de la mucii lu' fiica-mea", a spus Bianca Dragusanu.



 

 

Taguri: