Bianca Dragusanu, despre aplanarea conflictelor in cuplu! "E foarte grea viata asta de cuplu dar e frumoasa! Nu exista relatie in care sa fie doar lapte si miere!" Iata ce exemple elocvente a dat frumoasa prezentatoare TV!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 oct 2017, 14:23

Bianca Dragusanu a continuat seria sfaturilor de aur pentru o relatie de lunga durata.Bianca Dragusanu a continuat seria sfaturilor de aur pentru o relatie de lunga durata.

Frumoasa blondina a inceput emisiunea de azi cu o scurta dezbatere pe tema aplanarii conflictelor in cuplu. Aceasta a mentionat ca a venit fixata pe acest subiect deoarece este unul destul de delicat care se intampla in orice cuplu mai devreme sau mai tarziu, dar care trebuie pe cat posibil evitat sau aplanat pentru a nu se ajunge la lucruri mult mai grave.


"Azi incep direct si spun: cum aplanam un conflict in cuplu? Da, despre cearta si scandal vorbesc.
Am venit pornita! Stiti, de obicei, noi, femeile, suntem alea cu gura mare. Noi suntem mai orgolioase, nu lasam nimic de la noi si de obicei cearta de la noi porneste. Suntem prea orgolioase sa tacem! Asta e adevarul! Teoria o stiu foarte bine: nu trebuie sa ne certam, mai ales cand suntem nervosi. Ar trebui sa lasam un pic de timp sa treaca, sa calmam nervii nervosi. Abia apoi ar trebui sa avem aceasta discutie cu calm. Dar nu poti! Nu iti iese! Cand iti pleaca nervul, pleaca, si aia e, nu mai ai ce face. Cum facem sa aplanam conflictul, aveti vreo idee? Barbatii vor o momaie supusa, care sa ii admire si sa faca plecaciuni pentru ei. Am venit eu cu nervul pus astazi?! E foarte grea viata asta de cuplu, dar e frumoasa, domnule! Ideea e ca e foarte clar: nu exista lapte si miere, mai e si cu sare si piper, cu cearta, cu de toate", a declarat Bianca Dragusanu.








 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!