Andreea Mantea, marturisiri inedite despre sora sa! "O iubesc foarte mult! Noi chiar si acum dupa atatia ani de zile ne certam!" Iata ce a dezvaluit vedeta din culisele familiei sale!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 oct 2018, 15:05

Andreea Mantea a facut dezaluiri neasteptate despre relatia pe care o are cu sora sa.

Andreea Mantea vorbeste rar despre familia sa, insa a declarat mereu ca o adora enorm. Vedeta a dezvaluit cum se intelege cu sora sa.

Dupa ce a intrebat-o pe doamna Gina daca s-a ocupat de muraturile pentru iarna si daca a facut deja si zacusca, Andreea Mantea a marturisit ca se ocupa singura de conservele pentru iarna, deoarece sora sa nu o ajuta, asa cum se intampla in alte familii. 

 

 

In vreme ce doamna Gina isi lauda sora, care o ajuta in fiecare an cand vine vremea conservelor pentru iarna, Andreea Mantea s-a plans ca in cazul ei nu se intampla deloc asa, deoarece sora sa nu o ajuta.

 

 

Andreea Mantea a povestit un episod recent in care s-a suparat pe sora sa, care nu i-a raspuns la telefon atunci cand a avut nevoie de ajutorul ei.

"O iubesc foarte mult! Noi chiar si acum dupa atatia ani de zile ne certam!", a spus Andreea Mantea.

 

 

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!