Andreea Mantea a izbucnit in plans in direct la emisiune: ''Doamne, vreau doar sa...''

Author: Oana Picerea
Actualizat: 16 oct 2018, 14:45

Andreea Mantea a ramas profund impresionata de povestea unei tinere care isi cauta parintii adevarati de 12 ani.

Bianca este o tanara de 26 de ani, care a aflat la varsta de 13 ani ca a fost adoptata. Desi parintii adoptivi i-au oferit o viata frumoasa, tanara nu poate sa nu se intrebe care este motivul pentru care parintii ei adevarati au ales sa o abandoneze.

Dupa 12 ani de cautari, aceasta i-a scris o scrisoare Andreei Mantea in care a rugat-o sa o ajute sa isi gaseasca parintii.

Andreea Mantea a povestit in direct, cu lacrimi in ochi, ce eforturi a facut pentru a o ajuta pe Bianca sa isi gaseasca parintii:' 'Un dintre poevstile extem de impresionate vrem sa v-o prezentam astazi, Este vorba de o fata cu suflet superb, cu o sensibiltate rara intalnita in ziua de astazi...''

''Am reusit sa o gasim, dar am aflat cu stupoare ca nu era dansa. Si atunci m-am speriat foarte tare. Si am zis: Doamne, ce fac? Si pentru ca obisnuiesc sa vorbesc cu foarte multi preoti, nu am vorbit cu duhovnicul meu in legatura cu aceasta poblema, am vorbit cu un alt preot. Si am spus: Uitati, asa, asa, asa... M-a intrebat de ce sunt suparata. Si mi-a spus: Andreea, ce incerci tu sa faci e cumva impotriva voii lui Dumnezeu. Pentru ca, daca Dumnezu asa a lasat pe pamant, nu ai tu dreptul sa schimbi soarta cuiva, doar el o va schimba.

Nu ai tu voie sa faci asta. Si m-am dus acasa, si m-am pus in genunchi si m-am rugat si am zis: Doamne, vreau doar sa o linistesc pe aceasta fata! Vreau doar sa i se linisteasca sufletul! Sa i se linisteasca disperarea. Pentru ca eu vorbeam cu ea. Vorbeam foarte mult cu ea, si cumva, nu stiu, mi-a intrat la suflet...(..)

Urmariti mai multe in materialul video de mai jos: 

 

 

Taguri:

Asli Enver, cea mai fericită mămică! Renumita actriță a sărbătorit alături de soțul ei și fetița lor, ziua copilului, celebrată pe 23 aprilie în Turcia! Iată ce imagini spectaculoase a publicat îndrăgita vedetă pe contul ei de Instagram!