Vara schimbarilor pentru "Te vreau langa mine!" Luni, de la ora 13:00, Bianca Dragusanu isi asteapta telespectatorii cu o serie de surprize importante, in show-ul care uneste destine

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 17 iun 2018, 11:41

Incepand de luni, 18 iunie, cel mai iubit reality show matrimonial, "Te vreau langa mine!", isi va surprinde la maximum telespectatorii cu schimbari importante.

Un refresh bine-venit, astfel incat tot ceea ce se intampla in platoul iubirii sa devina si mai atractiv pentru fanii numerosi ai emisiunii, dar si pentru cei care isi cauta dragostea adevarata.

"Este ca in viata de cuplu: dragostea trebuie intretinuta, hranita, iar pentru asta trebuie sa vii mereu cu ceva nou, surprinzator, care sa-l atraga pe partener.

"Asta facem si noi in emisiune, vom provoca acele scantei uriase, care sa faca publicul sa vibreze si mai mult, sa ne inteleaga misiunea zilnica, sa fie alaturi de noi, la fel ca si pana acum, in

numar foarte mare. Maine veti afla despre ce este vorba...", declara Bianca Dragusanu.

Surprizele se vor tine lant pentru fanii emisiunii, Cupidon va avea tolba plina cu sageti, dar pentru ca acestea sa isi gaseasca drumul predestinat, participantii vor trece printr-o serie de incercari.

Nu pierdeti maine, de la ora 13:00, o editie de colectie "Te vreau langa mine!"; Bianca Dragusanu va fi amfitrioana schimbarilor, in beneficiul dragostei adevarate!

 

Taguri: