Situatie fara precedent in casa "Te vreau langa mine"! Unul dintre participanti i-a pus gand de elimanare Marilenei! Iata cine sunt cei care comploteaza si ce scandal s-a iscat in platou!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 aug 2017, 17:17

"Casa iubirii" a fost din nou zguduita de un nou conflict.

Deranjat de atitudinea Marilenei, Florin a decis ca este momentul sa treaca la actiune si sa-i convinga pe colegii lui sa se uneasca pentru a reusi sa o elimine din casa. Mai intai acesta le-a cooptat pe Raluca si pe Alina si apoi si pe ceilalti colegi.

"Trebuie sa-i convingem pe toti. Cand mergem in platou, ne ridicam toti si spunem ca vrem sa iasa afara! O sa vei cand o sa se dea si la iubitul tau ca n-o sa-ti convina! Nu o mai suport pe Marilena! Imi e sila de ea!

Hai sa facem ceva sa o dam afara din casa iubirii!"", a spus Florin.

Participantii din casa "Te vreau langa mine" s-au confruntat in platoul emisiunii, unde au dat cartile pe fata. Infuriata de comportamentul lui Florin, Marilena i-a cerut socoteala pentru complotul pus la cale, iscand un mare scandal:

 

Taguri:

Episodul 40 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D vineri, 19 aprilie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.