Se intampla acum! Gabriela Cristea a ajuns din nou la spital! Vedeta Kanal D s-a dus insotita de sotul ei!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 oct 2017, 15:16

Gabriela Cristea s-a dus azi, in jurul pranzului, la clinica privata la care a nascut, pentru un prim control!

In urma cu putin timp, prezentatoarea emisiunii “Te vreau langa mine” s-a prezentat la medic, alaturi de sotul ei, pentru a-si scoate firele de la operatia de cezariana!

 
In urma cu zece zile, Gabriela Cristea a devenit cea mai fericita femeie din lume! Frumoasa vedeta de la Kanal D a nascut o fetita, pe micuta Victoria si, din acel moment, bebelusa a devenit centrul universului ei! Acasa, la Otopeni, micuta are o camera speciala si atat Gabriela, cat si barbatul sau roiesc in jurul ei permanent si nu o lasa singura nici macar un
moment!


“Este o minunatie de fata, atat de dragalasa si de cuminte…Iti creste sufletul numai cand o vezi! Iar Gabriela parca este mama de cand lumea, se descurca de minune cu ea si chiar nu are nevoie de ajutor! Il are alaturi si pe sotul sau si, amandoi fac o treaba excelenta”, a spus Paula Craciunescu, mama “adoptiva” a prezentatoarei, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.


Daca bebelusul este cuminte, ei bine, si mamica Gabriela Cristea este linistita! Mai mult, bruneta se simte perfect din punct de vedere al sanatatii, iar, azi, s-a si prezentat la doctor pentru a face un consult, obligatoriu in aceasta perioada.

Vezi continuarea declaratiei Paulei Craciunescu pe wowbiz.ro.
 

 

Taguri: