Momentul adevarului pentru Bianca si Victor Slav! Au raspuns la intrebarea: "Cum este sa fii coleg cu jumatatea ta"? "Vreti sa va raspund sincer?"

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 sep 2017, 14:13

Bianca Dragusanu este cea mai noua membra a familiei Kanal D. Frumoasa blonda a preluat stafeta emisiunii "Te vreau langa mine" de la Gabriela Cristea, vedeta intrand in concediu de maternitate.

Bianca este foarte incantata de formatul show-ului pe care il prezinta, blonda spunand ca are suficienta experienta de viata incat sa le dea oamenilor cu probleme in dragoste sfaturile potrivite. Protagonista noastra a recunoscut dupa prima emisiune ca a fost coplesita de emotii, insa a reusit cu brio sa le stapaneasca, telespectatorii vazand o femeie sigura pe ea care s-a pregatit intens pentru aceasta provocare.


"Noi nu prea ne intersectam.
Programul nostru nu se suprapune si, in plus, mi se pare normal ca Victor sa stea acasa cu fetita ziua. Acum ca prezint aceasta emisiune muncesc mai mult decat Victor (rade). E o mare provocare show-ul "Te vreau langa mine". Sunt foarte multe situatii in care m-am regasit de multe ori. Am o experienta de viata si chiar pot sa le dau oamenilor sfaturi", a declarat Bianca. Si, ca sa fim corecti pana la capat, l-am intrebat si pe prezentatorul emisiunii WOWbiz, cel mai tare show nocturn de divertisment, cum e sa fii coleg cu jumatatea.
"Vreti sa va raspund sincer? (rade). Cand se intoarce ea de la munca, mai trec doua ore si plec eu la munca. Stam impreuna doar doua-trei ore pe zi si in weekend", a spus Victor.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.












 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!