Gabriela Cristea si-a iesit fire: "Asta le intrece pe toate! Cum, Doamne, iarta-ma..." Uite ce i s-a intamplat vedetei cu putin timp inainte de a naste, nu se astepta la asa ceva

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 12 sep 2017, 16:32

Gabriela Cristea se pregateste pentru venirea pe lume a fetitei sale, iar ultimele detalii au fost deja puse la punct in acest weekend.

Camera micutei a fost mobilata, iar piesa de rezistenta- patutul, urmeaza sa fie ocupata din orice clipa de bebelusa.

Gabriela Cristea a impartasit cu prietenii ei imagini din camera micutei, iar un internaut a reusit sa starneasca reactii de idignare si totodata de amuzament, din partea prezentatoarei TV.

Citeste si: Gabriela Cristea a pregatit in detaliu camera bebelusei! Indragita prezentatoare a ales numele fetitei: "Va purta trei nume, fiecare nume are o semnificatie!"

"Oricum nu o sa stea copilul in patut, ca face pneumonie. Cel mai bine sta in pat cu mama lui, se incalzeste lînga ea si doarme linistit. De ce nu m-aţi întrebat şi pe mine înainte să cumpăraţi, că v-aş fi răspuns cu drag!", a fost comentariu halucinant lasat de utilizator.

Citeste si: Gabriela Cristea mai are cateva zile si naste! Astazi a facut ultimele cumparaturi pentru fetita ei! Afla daca ii este frica de nastere si ce detalii mai are de pus la punct!

Vedeti ce reactie a avut vedeta pe wowbiz.ro.

 

Taguri: