Gabriela Cristea este nerabdatoare sa-si intampine fetita! Iata ce cumparaturi a facut deja viitoarea mamica si ce marturisiri inedite a facut despre alaptarea copilului!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 sep 2017, 10:13

Gabriela Cristea se afla pe ultima suta de metri cu sarcina, astfel ca vedeta vrea sa puna toate lucrurile la punct pana in ziua in care va naste!

In ciuda faptului ca mai are putin pana va aduce pe lume primul sau copil, prezentatoarea emisiunii “Te vreau langa mine” este inca foarte activa si chiar se implica in tot ce tine de confortul si siguranta viitorului ei bebelus!


"Venirea pe lume a primului copil este asa un tumult, vrei sa cumperi de toate, vrei sa ai de toate, vrei ca celui mic sa-i fie bine din prima zi si sa nu-i lipseasca absolut nimic!"
In acest weekend, vedeta si-a achizitionat o parte din mobilierul ivore, dar si patutul atasabil, co-slipping, noua
fita pentru bebelus! El costa in jur de 2.000 de lei, este de culoare grena, pentru a mai inveseli un pic incaperea, daca ar fi sa ne luam dupa spusele Gabrielei, si este la fel cu cel cumparat de celebra Kim Kardashian pentru copilul ei!

Vezi mai multe detalii pe wowbiz.ro.

 

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!