Gabriela Cristea, coplesita de emotii! Aceasta a facut primele declaratii de cand a ramas insarcinata! Mai are doua luni pana va naste, asa ca a inceput cumparaturile pentru a o intampina cum se cuvine pe fetita sa!

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 01 aug 2017, 09:45

Surprinsa la cumparaturi, intr-un magazin special pentru bebelusi, Gabriela Cristea si-a ales cele mai importante lucruri pentru a-si intampina fetita asa cum se cuvine.

"M-am speriat cand am aflat ca sunt insarcinata! Prima data cand a miscat, nici nu mi-am dat seama!", a spus Gabriela Cristea.

 

Intrebata daca se simte pregatita de venirea pe lume a fetitei sale, Gabriela a marturisit ca asteapta cu nerabdare sa-si tina la piept copilul mult dorit. Aceasta a hoatarat deja ca isi va alapta fetita in mod natural si va avea grija sa fie o mama perfecta.

"Sunt destul de dura! Nu merg pe principiul sa fii prietenul copilului tau! Pana acum nimic nu a fost greu, in afara de calduri care sunt greu de suportat! Eu chiar am avut o sarcina usoara!", a spus Gabi Cristea.

 

 

Aflata in platoul "Teo Show", Gabriela Cristea a marturisit ca sarcina a venit in momentul in care nu se astepta, dupa multe incercari de a ramane insarcinata.

"Am avut o perioada cand il intrebam pe Dumnezeu cu ce i-am gresit! Pentru ca anul trecut am trecut prin patru fertilizari in vitro si a fost cea mai grea perioada din viata mea! Nu vrei sa stii prin ce am trecut! Psihic te doboara!

 

La sfarsitul celui de-a patra fertilizari i-am spus sotului meu ca nu mai pot, ca am nevoie de o pauza, am nevoie sa dam un restart vietii noastre, pentru ca totul se invartea in jurul acestor tratamente! Si in februarie m-am

trezit insarcinata, pe cale naturala!", a spus Gabriela.

Iata ce alte dezvaluiri a mai facut prezentatoarea TV despre momentele speciale traite de cand a aflat ca este insarcinata:

 

 

Taguri: