Doua concurente din casa "Te vreau langa mine" s-au luat la bataie! S-au imbrancit si s-au jignit ca la usa cortului! "Ai venit aici sa faci figuri? Nesimtito?"

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 aug 2017, 10:26

Nu e greu sa iti dai seama ca Marilena si Corina nu se agreaza, insa lucrurile dintre cele doua au degenerat mai repede decat ne-am fi asteptat.

Totul s-a intamplat la piscina, in timp ce toata lumea se delecta la soare. Cele doua nu s-au putut abtine si au inceput sa isi aduca jigniri pe seama felului in care arata.

"Bai, Marilena, pune ceva pe tine. Nu ti-e rusine sa stai asa, dezbracata? Nici nu ai ce arata. Nu vezi in ce fel arati?", i-a spus Corina.


"Bai, fata, tu nu esti sanatoasa la cap.
Uita-te cum arati tu la varsta ta. Cand aveam anii tai aveam 49 de kile. Ai venit in casa, de curand, si faci figuri dintr-astea? Nesimtito! Uita-te ce sunci ai. Ridica-ti burtile alea, ca sunt la pamant! Uita-te ce bube ai pe fata! Uita-te ce ten am, ce sprancene naturale am!", s-a enervat Marilena.
Ceilalti concurenti care au asistat de pe margine la intregul spectacol au preferat sa nu intervina, ba chiar au urmarit cu mare interes cearta celor doua.
Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.



 

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!