A crezut ca si-a gasit jumatatea cand s-a indragostit de Alex, dar nu i-a venit sa creada ce se intampla cand l-a vazut plangand in fata ei. "Trebuia sa fie primul nostru Craciun impreuna..." Uite ce problema are barbatul

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 18 dec 2017, 16:24

Marturisirea a fost facuta de Liubovi catre o colega din casa "Te vreau langa mine" si a fost difuzata in editia de luni, 18 decembrie.

Liubovi si Alex formeaza de ceva vreme un cuplu datorita emisiuniii "Te vreau langa mine" (KANAL D) si s-au mutat impreuna in casa pe care emisiunea o pune la dispozitie cuplurilor care vor sa testeze viata impreuna.

 

Liubovi a fost atrasa de Alex pentru ca l-a considerat un barbat puternic, de nadejede, insa acum afla ca e prea atasat, din punctul ei de vedere, de familia ramasa la Chisinau.

Pentru el, sunt primele sarbatori petrecute departe de mama sa, de sora sa si de nepotelul nou-nascut si "a indraznit" sa isi exprime regretul fata de Liubovi.

 

"Nu suport sa-l vad asa plangacios!", s-a plans aceasta Marilenei, o alta concurenta din emisiune.

 

In loc sa o linisteasca, aceasta i-a adancit si mai mult temerile, spunandu-i ca, probabil, mama lui va ajunge sa dea ordine si in casa si in relatia lor.

 

Iata inregistrarea momentului:
 

 

Taguri: