Bianca s-a enervat si a dat-o afara din platou! "Sa nu uitam unde suntem! Nu poti sa vorbesti asa"

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 19 sep 2017, 09:29

Bianca Dragusanu a luat atitudine si a dat afara o domnisoara care se lasase prea mult purtata de val.

Uitand ca se afla intr-un platou de televiziune, tanara a folosit un limbaj neadecvat, iar prezentatoarea emisiunii a invitat-o sa paraseasca show-ul.

 

Bianca Dragusanu si-a intrat repede in rolul de prezentatoare a emisiunii "Te vreau langa mine".

 

Frumoasa blondina a decis sa o dea afara pe Liubov care a intrecut masura si a folosit un limbaj total nepotrivit pentru o emisiune.

 

"Ma simt nevoita sa scot ciresele amare din dulceata si sa te invit sa parasesti platoul", a spus Bianca Dragusanu facand referire la cadoul primit la inceputul emisiunii: un borcan cu dulceata de cirese amare.

 

"Dragii mei, sa nu uitam unde suntem. Trebuie sa ne comportam si sa vorbim civilizat. Suntem la televizor, nu suntem la usa cortului, nu putem sa ne exprimam asa", a precizat Bianca. 

 

Vezi video pe WOWbiz.ro!

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!