Bianca, extrem de fericita! Vedeta a avut un weekend frumos in familie si a reusit sa isi recupereze contul de Instagram! Iata ce marturisiri inedite a facut!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 apr 2018, 14:52

Bianca Dragusanu a datr startul emisiunii de azi intr-o nota vesela de aceasta data, dupa ce vineri a fost foarte trista ca isi pierduse contul de Instagram.

Saptamana trecuta, Bianca Dragusanu a declarat, coplesita de tristete ca cineva i-a furat contul de Instagram si mai mult decat atat o santajeaza.
Se pare ca dupa patania suferita, vedeta a reusit in cele din urma sa isi recupereze contul de socializare si in plus a petrecut un weekend de pomina alaturi de familia sa. Si astfel s-a incarcat cu multa energie pozitiva si de la fiica sa pe care o adora.

"M-am distrat in weekend cu familia si sunt foarte fericita! Fiica mea a invatat sa conduca o masinuta pentru bebelusi! Si mi-am recuprat contul de Instagram!", a spus Bianca.

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!