Bianca Dragusanu s-a pregatit deja de venirea lui Mos Nicolae! Iata cate perechi de pantofi are!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 dec 2017, 14:52

Frumoasa prezentatoare TV a uimit pe toata lumea astazi in momentul in care a inceput emisiunea "Te vreau langa mine".

Bianca Dragusanu a marturisit astazi, la inceputul emisiunii ca a fost cuminte in ultima perioada si este sigura ca Mos Nicolae nu o va ocoli ci dimpotriva ii va aduce multe daruri. Tocmai pentru ca este convinsa ca mosul va veni in noaptea asta cu multe cadouri, Bianca si-a pregatit deja toate perechile de pantofi pe care le avea in vestiarul sau, pe care le-a insirat in platoul "Te vreau langa mine".


 "Sunt foarte fericita. Trebuie sa va spun ca la noi la Kanal D e un afis foarte simpatic, la bucatarie adica. Scrie ca zana curateniei e prietena cu Mos Craciun. Ieri dupa ce am mancat, am strans masa, am spalat farfuria, am facut luna si bec in jurul meu. Stiti de ce? Pentru ca Mos Craciun e var si prieten cu Mos Nicolae. Oricum, eu am facut numai fapte de premiat. Am numarat si nu am suficiente perechi de incaltari pentru cate fapte bune am facut. Tie, Mihail, o sa iti aduca Mos Nicolae o nuielusa, poate asa te inveti minte pentru la anu`! Oricum, tin sa multumesc echipei ca mi-a facut loc pentru incaltari. Cu ocazia asta am vazut ca am 41 de perechi de pantofi in vestiar", a spus Bianca Dragusanu.

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!