Bianca Dragusanu, momente inedite in platoul "Te vreau langa mine"! Iata ce situatie de cuplu din anii '60 a pus in scena prezentatoarea TV alaturi de Mihail, solistul bandului!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 mai 2018, 03:05

Bianca Dragusanu si Mihail Gheorghe, solistul bandului au realizat un scurt joc de roluri, pentru a ilustra viata de cuplu din anii '60.

Bianca Dragusanu a marturisit ca este extrem de recunoascatoare pentru viata pe care o traieste, pentru perioada in care s-a nascut, mai ales ca la o simpla comparatie cu situatia de acum cateva decenii, lucrurile s-au schimbat enorm!
"Sunt foarte fericita ca m-am nascut in epoca asta. Avem tehnologie, avem mobilitate, industria frumusetii...ceva de vis si avem respect! Mai ales respect!", a zis Bianca Dragusanu.

"Cu totii avem grupurile noastre de prieteni pe care le impartasim pe grupurile astea online.

Primesc azi dimineata un extras dintr-un articol despre ce anume erau invatate femeile in anii '60: despre menaj, mariaj si pace domestica.
"Nu trebuie sa uitati ca pentru sosirea sotului de la serviciu trebuie sa va pregatiti zilnic, copiii sa fie schimbati, pieptanati in haine curate. Ei trebuie sa se alinieze si sa il salute pe tatal lor si pentru asemenea situatii sa va puneti un sort curat si sa va infrumusetati, de exemplu, cu o funda!", a adaugat Bianca.

 

Taguri: