Bianca Dragusanu a marturisit cum se comporta la nervi in relatia sa cu Victor! "E inutil sa ridici tonul la persoana iubita! Unde mai e iubirea atunci cand casa e plina de urlete?" Iata ce alte dezvaluiri a facut!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 dec 2017, 15:13

Bianca Dragusanu a recunoscut ca de multe ori a cazut prada nervilor si a iscat un scandal care s-a dovedit a fi inutil.

Prezentatoarea TV a realizat ca atunci cand a avut o stare nervoasa a spus lucruri pe care ulterior le-a regretat.
"Sunt Zen, chiar daca ma strang pantofii. Sunt calma. Chiar daca traficul e ingrozitor. Asa sunt, asa ar trebui sa fim cu totii. Sa fii nervos e inutil. Iti pierzi controlul, spui lucruri pe care le poti regreta apoi. Un om care tipa e luat in serios mai putin decat un om calm.

Asta e dificil in viata de cuplu. Cum reusim sa ne stapanim emotiile negative in relatie? Asta nu stiu! Si eu am tipat la viata mea. De ce sa nu recunosc? Si am realizat ca nu am fost ascultata niciodata atunci cand am urlat. Dar, dimpotriva, am pierdut cu dreptatea in mana. E foarte greu sa nu tipi, dar e inutil sa ridici tonul la persoana iubita! Unde mai e iubirea atunci cand casa e plina de urlete? Fericirea sare pe geam atunci cand vede cum zboara cuvintele urlate, cand simte presiunea!", a spus Bianca.


"Luati-va cinci minute, faceti orice, duceti gunoiul, pregatiti micul dejun, orice numai sa va treaca nervisorii. O sa vedeti ca peste cinci minute, cand deschideti gura catre iubi, vocea poate avea ton normal. Daca ar fi si dulce, mult ar aduce", a adaugat Bianca Dragusanu.


 

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!