Bianca Dragusanu: "M-am intalnit cu Codin Maticiuc... E un mare GO-LAAAN! Este un mister DE CE sunt atrase femeile!" Uite ce dezvaluiri a facut Bianca despre unul dintre cei mai doriti barbati din Romania

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 08 dec 2017, 17:01

"Cumintenia si cuminteii nu prea au sanse in ata unui rebel cu motor", l-a laudat prezentatoarea "Te vreau langa mine" pe craiul de Dambovita.

Bianca a dezvaluit ca femeile sunt atrase de astfel de barbati aventurosi in locul celor seriosi. 

 

 "Baietii rai sunt interesanti, sfideaza conventiile si refuza sa poarte uniforma. Reprezinta o provocare chiar si pentru cele mai dure fete. Si, nu in ultimul rand, baietii rai sunt foarte siguri pe ei", a completat-o solistul Tonic Band.

 

Iata inregistrarea momentului:

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!