Bianca Dragusanu, extrem de revoltata! "Sufar acum!" Iata ce anume a patit vedeta si ce marturisiri inedite a facut!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 mar 2018, 15:19

Bianca Dragusanu si-a facut aparitia in platoul "Te vreau langa mine" cu ochii in lacrimi, sustinand ca i-a fost furat contul de instagram.

Bianca Dragusanu a dat startul emisiunii de azi cu tristete in glas, deoarece a trecut de curand prin momente dificile. Aceasta a marturisit ca a ramas fara contul de Instagram, deoarece un hacker i-a furat contul si a trecut la amenintari si santaj.

 
"Sunt foarte suparata! Mi s-a furat contul de Instagram! Am cerut acum o saptamana sa mi se faca contul oficial, cu bulina albastra! Peste cateva zile am primit un mesaj de la Instagram.com.
Am completat niste date. Mi-a fost furat mai apoi. Aveam peste 600k de urmaritori. Imi pare rau ca sunt atat de suparata. A inceput sa ma santajeze, sa-mi ceara bani. M-a amenintat. Aseara am vorbit doua ore cu el la telefon. Pentru ca mi-a gasit telefonul pe contul de Instagram. Mi-a cerut 3000 de lire turcesti. Mi-a zis ca daca nu-i dau o sa-mi stearga din poze, a inceput deja. Este vorba despre puscarie, despre crima organizata. Nu va lasati niciodata pacaliti si sa nu platiti niciodata pe nimeni pentru asa ceva!", a declarat Bianca Dragusanu.
Prezentatoarea TV a martursit ca este extrem de trista deoarece acel cont avea peste 600.000 de urmaritori si  multe poze ai filmulete cu Sofia si le-a pierdut pe toate.

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!