Bianca Dragusanu enervata de replica unui participant! "Mai baiatule, tu ma certi pe mine?" Iata ce reactie a avut vedeta!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 sep 2017, 15:18

Prezentatoarea TV s-a simtit deranjata de raspunsul participantului si nu a ezitat sa il puna la punct.

Dupa ce a vizionat filmuletul in care unul dintre participanti fusese surprins la intalnire alaturi de noua lui pretendenta, Bianca Dragusanu i-a atras atentia acestuia ca nu s-a comportant tocmai exemplar cu tanara respectiva si nu i-a dat macar o sansa pentru a o cunoaste mai bine.


"Mie mi se pare ca nu ai incredere in tine! Nu ti-ai acordat tie, in primul rand, o sansa si nici ei", i-a spus Bianca lui Andrei.


Lui Andrei nu i-a placut modul autoritar in care Bianca i s-a adresat si a avut insa o replica nepotrivita si i-a dat o replica foarte transanta.
"Nu mi-a placut! Punct", a spus el.
Pe de alta parte, Bianca n-a putut ramane indiferenta la replica tanarului si a reactionat in consecinta, incercand sa-l puna la punct:
"Nu ti-a placut, punct?!' Bai baiatule, tu ma certi pe mine? Vrei sa te bag in ladita asta? Esti cam amar astazi. Nici nu stiu daca o sa mai vorbesc cu tine astazi, o sa ma mai gandesc!".

 

 

Taguri: