Bianca Dragusanu, cu ochii in lacrimi de fericire! Fiica sa, Sofia Natalia implineste azi un an! Iata cat de emotionata a fost vedeta si ce mesaj a transmis!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 sep 2017, 15:09

Bianca Dragusanu si-a stapanit cu greu lacrimile in direct, in timp ce a amintit de nasterea fetitei sale.

Bianca Dragusanu a fost coplesita de emotii atunci cand a anuntat in direct ca azi retraieste cea mai frumoasa si importanta zi din viata sa, cea care marcheaza venirea pe lume a fetitei sale, Sofia.

Band-ul emisiunii "Te vreau langa mine" i-a cantat "La multi ani!", iar Bianca le-a multumit si le-a cerut tuturor sa revina la subiectul emisiunii ca altfel va izbucni in plans.


"Dragii mei, ooof! Azi e o zi foarte importanta. Fix acum un an se nastea fiica mea, Sofia Natalia! Ii doresc la multi ani!", a spus Bianca.
 "Singurul baiat din casa, Victor, este acum cel mai alintat. Anul acesta, de cand o am pe Sofia, mi-am dat seama cat de importanta este mama pentru mine. Sarut urmele pasilor ei. Ea este ingerul meu pazitor! Sunt ingerii mei: mama si Sofia! Va iubesc mult de tot! Sa revenim, ca ma ia cu plans", a mai declarat Bianca Dragusanu.






 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!