Bianca Dragusanu a recunoscut ca se transforma atunci cand o enerveaza Victor Slav! "Devin un balaur cu 12 capete!" Iata ce dezvaluiri a facut prezentatoarea TV din culisele relatiei sale!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 nov 2017, 14:48

Bianca Dragusanu si Victor Slav formeaza alaturi de fiica lor o familie fericita insa s-au confruntat si cu momente de cumpana!

Bianca Dragusanu a marturisit ca desi pare cea mai buna si sensibila femeie, in momentul in care se enerveaza, se transforma intr-un balaur, care scoate flacari pentru a-si descarca nervii. Aceasta recunoscut ca de cele mai multe ori este reactioneaza astfel atunci cand o supara iubitul ei.

"Am vorbit astazi cu prietena mea Sonia care este o gospodina desavarsita si o mama model.

Am intrebat-o: "Fata, cum reusesti sa-i tii in frau pe toti? Tu esti atat de blanda". Si mi-a zis: "Poftim? Militarie fac cu ei". Si eu sunt asa, par eu dulcica si impaciuitoare si pe cuvantul meu ca sunt asa. Gura asta a mea scoate la iveala un uragan de sentimente si devin cu balaur cu 12 capete. Si ce senzatie poate provoca un balaur in omul de langa? Frica! De cate ori ai de gand sa faci o prostie, tu ca barbat trebuie sa ai in gand privirea ei!", a spus Bianca Dragusanu.

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!