Aparitie inedita in platoul "Te vreau langa mine"! O fosta participanta a revenit la paravan pentru a-si cauta partenerul potrivit! Iata cum a reactionat Cristian atunci cand a descoperit-o pe tanara venita sa-l cunoasca!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 mar 2018, 14:56

Gabriela, fosta concurenta la "Te vreau langa mine" a revenit la paravan pentru a-si cauta din nou marea iubire.

Desi credea ca in sfarsit si-a gasit marea dragoste, Gabriela a decis intre timp sa puna capat relatiei sale si sa revina din nou in cadrul emisiunii, de aceasta data, la paravan, pentru a-l cunoaste mai bine pe Cristian, tanarul care tocmai s-a despartit de Alexandra dupa o relatie controversata.

Gabriela a venit cu speranta ca de aceasta data norocul ii va surade si va fi si ea la randul ei, placuta de cel pe care ea a pus ochii, pe Cristian si vor

putea construi impreuna o relatie si vor trai o poveste frumoasa de iubire. Dupa un inedit schimb de replici la paravan, Cristian a decis ca e momentul sa o cunoasca pe noua lui pretendenta. Iata cum au reactionat cei doi tineri si ce decizie au luat:

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!